'Club Brugge verliest basispion aan club uit de Jupiler Pro League'

'Club Brugge verliest basispion aan club uit de Jupiler Pro League'
Woensdag 24 juli 2024 - 14:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge was het al even duidelijk dat het afscheid zou nemen van doelman Nick Shinton. De 23-jarige keeper had geen toekomst meer in West-Vlaanderen nadat het duidelijk werd dat hij geen plaats meer had onder de lat, zowel bij Club NXT als de eerste ploeg.

Vorig seizoen stond Shinton nog in de basis bij Club NXT, maar er zich echt onderscheiden kon hij niet. In totaal kwam hij er 21 wedstrijden in actie. Daarin slikte hij 36 tegendoelpunten en wist hij drie keer zijn netten schoon te houden. 

Na acht jaar bij de club, zit zijn avontuur er nu op. De doelman trekt naar een andere club uit de Jupiler Pro League. Het is promovendus Beerschot dat met het jeugdproduct van Club, Gent én Genk gaat lopen, die transfer is nu ook officieel bevestigd.

Voor hoelang hij naar Antwerpen trekt of hoeveel ze daar precies betalen voor zijn komst is nog niet bekend. Hoe dan ook hopen ze bij Club voor een goede verderzetting van zijn carrière: “We wensen hem veel succes op zijn nieuw avontuur”, staat er dan ook te lezen op de clubwebsite.

Poll: Een mooie stap voor Shinton?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nick Shinton  I  Beerschot

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024