KAA Gent stelt déze grote voorwaarde voor Qatarees avontuur van Julien De Sart

KAA Gent stelt déze grote voorwaarde voor Qatarees avontuur van Julien De Sart
Vrijdag 26 juli 2024 - 10:00   I   door Redactie

Julien De Sart stuurde woensdagochtend zijn kat naar de training. De speler zelf gaf als excuus dat hij ziek was, maar wellicht wilde hij met de actie duidelijk maken dat hij absoluut naar Qatar wil trekken. De middenvelder heeft dan ook een lucratieve aanbieding ontvangen van Al-Rayyan.

Bij Gent willen ze hun controleur op het middenveld koste wat kost behouden. Sportief directeur Arnar Vidarsson liet zich bij Het Laatste Nieuws uit over de transfer: “Hij heeft zich inderdaad ziek gemeld, maar ik geloof niet dat het is om die transfer te forceren”, vertelt hij.

“De interesse voor Julien is iets dat al een aantal dagen speelt”, gaat hij verder. “Uiteraard is dat als club zeer zuur. Vooral omdat het om een steunpilaar gaat. Iedereen weet dat het binden van zowel Julien De Sart als Sven Kums aan het nieuwe project één van de eerste acties van Sam Baro was.”

Bij Gent kunnen ze zich voorlopig niet vinden in het bod van de Qatarezen. Gent is sowieso niet meteen bereid om De Sart te laten gaan. Indien de middenvelder zijn transfer wil realiseren, zullen ze in Qatar met betere voorwaarden moeten komen. Anders dreigt De Sart straks ongelukkig bij de club te moeten blijven. Hij heeft er nog maar pas een contract getekend tot en met 2028.

Poll: Moet Gent De Sart proberen te houden?

TAGS  I  Gent  I  Julien De Sart  I  Al-Rayyan

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024