'Vincent Mannaert wordt betrapt: Club opent gesprekken met déze trainer'

'Vincent Mannaert wordt betrapt: Club opent gesprekken met déze trainer'
Zaterdag 08 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze zich achter de schermen bezig aan het houden met een opvolger voor Rik De Mil te zoeken. Er werden al heel wat trainers aan blauw-zwart gelinkt.

Eén van de namen die het vaakst naar voren wordt geschoven, is die van Standard-trainer Ronny Deila. Ronny Deila én Club-manager Vincent Mannaert ontkenden vrijdag beiden dat er contact geweest zou zijn. Journalist Sacha Tavolieri spreekt dat tegen: “Club heeft gesprekken gevoerd met de twee makelaars van Deila.”

“Ze hebben hen in België ontvangen, ondanks ontkenningen van Vincent Mannaert via zijn favoriete kranten. Zijn leugens gaan niets aan de waarheid veranderen.” Deila is weliswaar niet de enige trainer waarmee ze zouden onderhandelen: “Club heeft met verschillende trainers gesproken, waaronder Deila.”

Er zijn nog heel wat andere trainers die de afgelopen weken gelinkt werden aan Club Brugge. Er lijken zes grote kanshebbers om het stokje van De Mil over te nemen: Ronny Deila (Standard), Jonas De Roeck (Westerlo), Andrea Pirlo (ex-Juventus), Dino Toppmöller (ex-assistent Bayern), Ole Gunnar Solskjaer (ex-Mancester United) en Peter Bosz (ex-Ajax en Dortmund). Wordt vervolgd...

Poll: Wie hoop jij volgend seizoen aan het roer te zien staan bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024