'Waanzinnige transfercarrousel voor KAA Gent'

'Waanzinnige transfercarrousel voor KAA Gent'
Woensdag 24 juli 2024 - 20:00   I   door Redactie

Bij Gent zijn ze niet verwikkeld in één, maar twee transfersoaps. Waar Julien De Sart een transfer naar Qatar wil forceren en daarom niet kwam opdagen op training, ondervond het aan inkomende zijde ook serieuze problemen in het dossier van Aimé Omgba.

Dinsdag meldde De Telegraaf dat de transfer van Omgba serieus op de helling was komen te staan nadat NAC het plots niet meer zag zitten dat Gent het gevraagde bedrag in schijfjes zou betalen, dat tegen eerder gemaakte afspraken in, aldus Gent zelf.

Een dag later lijkt de overgang van de jonge Nederlander er dan toch te komen. Dezelfde krant claimt dat NAC alsnog akkoord gaat met het feit dat Gent de 2.87 miljoen euro in drie termijnen wil betalen. Op die manier heeft Gent zijn transfer binnen. Voor NAC betekent het een recordbedrag.

Met Omgba hebben de Buffalo’s er een spelmaker bij. De aanvallende middenvelder was kapitein in Breda en leidde zijn ploeg vorig seizoen in welgeteld 31 wedstrijden in de Nederlandse tweede klasse. Daarin scoorde hij acht keer en gaf hij ook zeven assists.

Poll: Een goede versterking voor Gent?

TAGS  I  Gent  I  Aimé Omgba  I  NAC

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024