'Belgische topclubs kijken hun ogen uit na sensationeel nieuws uit Antwerp'

'Belgische topclubs kijken hun ogen uit na sensationeel nieuws uit Antwerp'
Woensdag 24 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Antwerp moet deze zomer verkopen, dat nieuws bevestigde Jonas De Roeck woensdagochtend aan Het Laatste Nieuws. Bij Antwerp wacht er met andere woorden een serieuze leegloop. Jean Butez lijkt op weg naar Anderlecht, maar ook George Ilenikhena staat op het punt te vertrekken.

Butez, die een riant salaris opstrijkt in Antwerpen, mag vanwege zijn hoog salaris beschikken deze zomer. Anderlecht meldde zich dinsdag als kandidaat, maar ook zij ondervinden voorlopig problemen met zijn loon. Beide clubs zijn in onderhandeling om een oplossing te vinden.

Naast Butez staat ook Ilenikhena in de etalage. De Franse Nigeriaan is nog maar amper zeventien jaar oud, maar kan nu al het transferrecord gaan breken van Antwerp. Fabrizio Romano claimt namelijk dat AS Monaco bereid is om twintig miljoen euro te betalen voor de spits.

Volgens de Italiaan is de deal al helemaal in kannen en kruiken en staan de medische testen al gepland. De transfer zou deze week nog geofficialiseerd worden en daarmee breekt Antwerp dus zijn transferrecord. Het vorige stond op naam van Arthur Vermeeren, die vorige winter voor achttien miljoen vertrok naar Atlético Madrid.

Poll: Wat vind jij van de som voor Ilenikhena?

TAGS  I  Antwerp  I  George Ilenikhena  I  AS Monaco  I  Jean Butez

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024