Anderlecht vindt vervanger voor blessuregevoelige Francis Amuzu

Anderlecht vindt vervanger voor blessuregevoelige Francis Amuzu
Vrijdag 26 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

Met de blessure van Francis Amuzu moet Anderlecht op zoek naar een alternatief uit de eigen kern. De meest logische oplossing zou Nilson Angulo zijn. De Ecuadoriaan was vorig seizoen al een goede doublure. Dit seizoen hoopt hij te bevestigen.

Tegenover Het Belang van Limburg vertelt hij hoe hij in België is terechtgekomen: “Ik vroeg advies aan William Pacho (ex-Antwerp) vooraleer ik besliste om naar België te komen”, laat hij weten. "Hij waarschuwde me al dat het eerste jaar héél moeilijk zou zijn.”

Voor Angulo was het dan ook flink aanpassen: “Ik moet ook toegeven dat ik me de eerste maanden eenzaam heb gevoeld.” Vooral de taal en cultuur was toch een serieuze moeilijkheid voor de linksbuiten. Gelukkig is dat nu stilaan verleden tijd.

Zaterdag speelt Anderlecht de eerste competitiematch tegen STVV. Riemer kan daarbij zoals gezegd niet rekenen op Amuzu. Angulo staat alvast paraat mocht zijn coach op hem beroep doen: “Ik ben er klaar voor als de coach me nodig heeft. Zoals eerder al gezegd: ik wil dit seizoen tonen wat ik echt in mijn mars heb”, aldus Angulo.

Poll: Kan Angulo dit seizoen helemaal doorbreken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Francis Amuzu  I  Nilson Angulo

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024