Ex-speler van Anderlecht haalt plots zwaar uit naar Brian Riemer

Ex-speler van Anderlecht haalt plots zwaar uit naar Brian Riemer
Vrijdag 26 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht staat voor een cruciaal seizoen. De Brusselaars lijken geen excuus meer te hebben om dit seizoen geen Champions League-voetbal te halen. Toch krijgt Brian Riemer nu een stevige sneer aan zijn adres. Philippe Albert is allerminst fan van de Deen.

In herinnering aan de belangrijke thuismatch tegen Club Brugge in de Champions’ Play-Offs vorig seizoen, die Anderlecht verloor, denkt Albert dat Riemer niet veel nodig heeft om kritiek te krijgen: “Nu krijgen ze ook te maken met Europese wedstrijden en de Deense coach zal minder krediet hebben om voor te spelen”, vertelt hij aan SudPresse.

Volgens Albert komt Riemer dan ook tekort: “Zijn wissels zijn te voorspelbaar. Hij haalt gewoon niet het maximale uit zijn kern”, klinkt het streng. Anderlecht speelt zijn eerste wedstrijd zaterdag tegen STVV. Het zal het dan wel zonder Francis Amuzu doen. Hij is geblesseerd. Voor Albert een serieuze aderlating.

“Hij is de enige speler die snelheid kan brengen in het spel van Anderlecht”, vertelt Albert. “Versterkingen zijn nog steeds nodig om deze kern nog effectiever en evenwichtiger te maken”, besluit hij.

Poll: Is de kritiek op Riemer terecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Francis Amuzu

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024