'Nieuwe transferbom bij KAA Gent nét voor de start van de competitie'

'Nieuwe transferbom bij KAA Gent nét voor de start van de competitie'
Woensdag 24 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

KAA Gent wil deze zomer afscheid nemen van enkele spelers in de hoop dat ze voor de nodige miljoenen kunnen zorgen. Onder andere Tarik Tissoudali mag de club verlaten. Wie er niet weg mag: Julien De Sart. Toch kan hij nu rekenen op een lucratieve aanbieding.

Volgens Axel Brisart, journalist bij Het Laatste Nieuws, kan De Sart voor een riant salaris per direct vertrekken naar het Midden-Oosten, waar het Qatarese Al-Rayyan aan zijn mouw trekt. Gent wil hem niet laten gaan, maar daar laat de middenvelder het niet bij.

Zo meldde hij zich woensdag niet op training bij de club én laat hij op die manier duidelijk verstaan maar al te graag naar Qatar te verhuizen. De Sart zou gezwicht zijn voor het grove geld dat met de deal gemoeid zou zijn. Bij Gent kunnen ze zijn absentie absoluut niet appreciëren.

Op die manier dreigt er, net voor de competitiestart, een ware transfersoap te ontstaan in Gent. Kopzorgen dus voor trainer Wouter Vrancken, die een sterkhouder als De Sart maar al te goed kan gebruiken. De Sart tekende in april nog een contractverlenging van vier jaar.

Poll: Begrijp jij dat De Sart zich niet meldde op training?

TAGS  I  Gent  I  Wouter Vrancken  I  Julien De Sart

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024