Anderlecht prijst zich gelukkig na geweldige uitlatingen van ex-speler

Anderlecht prijst zich gelukkig na geweldige uitlatingen van ex-speler
Woensdag 24 juli 2024 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht legde dinsdag Jan-Carlo Simic vast. De negentienjarige centrale verdediger komt voor een bedrag van drie miljoen euro over van AC Milan. In een filmpje op de sociale media van Anderlecht vertelt hij dat een ex-speler van paars-wit hem wist te overtuigen.

“Ik sprak met Alexis (Saelemaekers)”, vertelt de Serviër met Duitse roots. “Hij vertelde uitsluitend goede dingen over de club en haar geschiedenis. Hij zei dat het een ideale stap zou zijn voor mij. Hij heeft mij geholpen in mijn keuze voor Anderlecht”, aldus Simic.

Saelemaekers is een jeugdproduct van Anderlecht en brak ook helemaal door in Brussel. In 2020 leverde hem dat een fraaie transfer naar Milan op, waar hij tot nu met wisselend succes actief was. Vorig seizoen werd hij nog uitgeleend aan seizoensrevelatie Bologna.

Met Simic, die vorig seizoen zijn debuut maakte voor Milan en toen ook meteen wist te scoren, haalt Anderlecht nu de langverwachte vervanger voor Zeno Debast binnen. De Serviër tekende dinsdag een contract tot en met de zomer van 2029.

Poll: Krijgt Saelemaekers dit seizoen zijn kans bij Milan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan-Carlo Simic  I  Zeno Debast  I  Alexis Saelemaekers

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024