Club Brugge bibbert: 'Toptransfer voor Antonio Nusa'

Club Brugge bibbert: 'Toptransfer voor Antonio Nusa'
Vrijdag 26 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Antonio Nusa staat bekend als een van de grootste talenten op de Belgische velden. De Noorse linksbuiten staat ondertussen al drie jaar onder contract bij Club en onlangs stond hij nog voor een spectaculaire transfer naar Premier League-club Brentford, maar die transfer ging in extremis niet door.

Medische testen waren toen het grote struikelblok voor de transfer van Nusa. Nochtans wilden de Engelsen een stevig bedrag op tafel leggen voor de negentienjarige Noor. Bij Club hopen ze nog altijd een erg hoge som te incasseren voor hun goudhaantje.

Het Nieuwsblad weet dat een transfer deze zomer helemaal niet uitgesloten is. Ondanks dat Nusa naar zijn beste vorm zoekt, is Crystal Palace erg gecharmeerd in de diensten van de jonge aanvaller. De Engelsen lonken al enige tijd naar de dribbelvaardige flankspeler.

Op dit moment heeft Nusa een marktwaarde van vijftien miljoen euro. Bij Club hopen ze om net iets meer te vangen bij een eventuele transfer. Nusa heeft in Brugge nog een contract tot medio 2027. Alleen bij een meer dan degelijk bod mag de Noor beschikken.

Poll: Moet Club Brugge Nusa deze zomer verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antonio Nusa  I  Crystal Palace

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024