De spanning stijgt: Geweldige opsteker voor Nicky Hayen enkele uren voor eerste competitiematch

De spanning stijgt: Geweldige opsteker voor Nicky Hayen enkele uren voor eerste competitiematch
Vrijdag 26 juli 2024 - 08:30   I   door Redactie

Vandaag is het dan eindelijk weer zover: de Jupiler Pro League gaat weer van start. Vrijdagavond nemen Club Brugge en KV Mechelen het tegen elkaar op in de strijd om de eerste drie punten van het seizoen. Bij Club Brugge kunnen ze alvast rekenen op een bijna volledige selectie.

Op de persconferentie voorgaand de match wist Club-coach Nicky Hayen te vertellen dat hij, op twee spelers na, kan beschikken over alle spelers. “Op Meijer en Sabbe na is iedereen beschikbaar”, klonk het op de persbabel.

Beide backs sukkelen nog met een blessure waardoor de match tegen Mechelen nog te vroeg komt. Voor de rest zijn alle spelers fit én terug van vakantie. Dat wil zeggen dat Club kan rekenen op spelers als Andreas Skov Olsen, Maxim De Cuyper en Joel Ordonez.

Laatst genoemden waren dan ook actief op respectievelijk de Copa América en het Europees kampioenschap in Duitsland. Naast hen is ook kersvers aanwinst Hugo Siquet van de partij. Of hij aan de match zal beginnen, zal om 20u45 duidelijk worden. Dan trappen Club en Mechelen het seizoen op gang.

Poll: Wie wint er deze avond?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  Nicky Hayen  I  Andreas Skov Olsen  I  Maxim De Cuyper

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024