Erg pikant: 'Club Brugge aast op succescoach van andere Belgische topclub'

Erg pikant: 'Club Brugge aast op succescoach van andere Belgische topclub'
Donderdag 06 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is Rik de Mil al de derde hoofdtrainer dit seizoen. Toch zou blauw-zwart, ondanks de recente 0-3-overwinning in KV Mechelen, toch een nieuwe trainer zoeken voor volgend seizoen.

Klaarblijkelijk zijn er ook al concrete kandidaten. Zo wordt Ronny Deila, niet voor het eerst, gelinkt aan blauw-zwart. De belangstelling zou dus best concreet zijn in de huidige coach van Standard.

Deila zorgde alvast voor een nieuw elan bij de Rouches en is goed op weg om Play-off 2 te halen met Standard. De 47-jarige Noor kan bij Standard blijven, maar dan wil hij eerst sportieve garanties. De middelen in Luik zijn immers vrij beperkt.

Daarnaast noemt journalist Sacha Tavolieri op Twitter ook Ole Gunner Solskjaer. De oud-spits was als trainer al aan de slag bij Molde en Manchester United, waar hij ook speler was. Bij die laatste club werd hij echter in het najaar van 2021 aan de deur gezet. Momenteel is Solskjaer als jeugdtrainer aan de slag bij Kristiansund BK. Dat is in afwachting van een nieuw aanbod.

Poll: Zou Deila een goeie coach zijn voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024