'Anderlecht aan de haal met target van Club Brugge'

'Anderlecht aan de haal met target van Club Brugge'
Woensdag 24 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft nog steeds geen echte doorbraak gevonden in het dossier van Ludwig Augustinsson. Het is duidelijk dat beide partijen langer met elkaar door willen gaan, maar uiteraard speelt het financiële plaatje ook een rol. Voorlopig blijft de Zweed te duur voor paars-wit.

Daarom dat het ook moet anticiperen op de transfermarkt voor mocht de deal met de voormalige huurling van Sevilla er niet komen. Volgens Gianluca Di Marzio heeft Anderlecht nu een alternatief gevonden in Zuid-Amerika, waar het zijn oog heeft laten vallen op Roman Vega.

Vega is een twintigjarige linkervleugelverdediger die op dit moment nog actief is voor de Argentijnse club Argentinos Juniors. De jeugdinternational van Argentinië heeft er nog een contract tot eind 2026 en is met een marktwaarde van 1.5 miljoen euro een haalbare kaart voor Anderlecht.

Enkele weken geleden werd Vega nog als target gezien van Club Brugge, maar zij haalden met Zaid Romero uiteindelijk een andere Argentijn naar de club. Er is ook sprake van interesse uit Spanje, waar Vega twee seizoen geleden nog op uitleenbasis speelde voor Barça B.

Poll: Moet Anderlecht de piste van Augustinsson stilaan verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Roman Vega  I  Argentinos Juniors  I  Ludwig Augustinsson

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024