Karl Vannieuwkerke heeft opeens groot nieuws te melden bij VRT

Karl Vannieuwkerke heeft opeens groot nieuws te melden bij VRT
Donderdag 25 juli 2024 - 17:50   I   door Redactie

Vrijdag gaan de Olympische Spelen van start! Bij VRT1 kun je alle prestaties van de Belgische atleten volgen. De openbare omroep zet daarvoor alle mogelijke kanalen in.

Het is een drukke sportzomer bij de VRT. Na het EK voetbal en de Tour de France staan nu de Olympische Spelen op het programma. Dit betekent veel schermtijd voor Karl Vannieuwkerke, die het programma ‘Paris By Night’ presenteert vanuit het Belgium Lotto House in Parijs.

Samen met Hans Van Alphen, Greg Van Avermaet, Eline Berings, Kim Gevaert, Ann Wauters en Soe Nsuki zal hij de prestaties van de Belgen analyseren, het olympische nieuws bespreken en vooruitblikken op komende evenementen.

Karl krijgt steun van zijn sidekicks Elodie Ouedraogo en Thomas Huyge, terwijl Linde Merckpoel ook van de partij is. Linde draagt olympische ringen in de vorm van een tattoo. “Een olympische tattoo is tegenwoordig een ding. Het lijkt alsof je niet op de Spelen bent geweest zonder de vijf ringen op je lijf", zegt Linde. “Maar er zijn nog olympische helden zonder zo’n getatoeëerde herinnering - en dat vind ik niet kunnen.”

TAGS  I  Karl Vannieuwkerke

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024