Club Brugge krijgt fantastische signalen voor de match tegen KV Mechelen

Club Brugge krijgt fantastische signalen voor de match tegen KV Mechelen
Vrijdag 26 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdagavond de competitie op gang. Bij KV Mechelen stond en staat er heel wat te gebeuren op de transfermarkt. Zo verloor het acht basispionnen deze zomer. Voor coach Besnik Hasi wordt het dan ook een moeilijke opgave tegen Club.

“Ik ben acht basisspelers van vorig jaar kwijt”, vertelt de trainer op de persconferentie. “Onze volledige verdediging is weg. Die jongens zorgden vorig seizoen voor stabiliteit. Het vertrek van David Bates (die naar Standard trok) was voor mij persoonlijk een harde klap.”

Het Nieuwsblad zette Mechelen op de achtste plaats in de prognose voor dit seizoen, net de positie waar Mechelen vorig seizoen strandde. “Hebben die journalisten hun huiswerk wel gemaakt? Nogmaals: ik ben acht basisspelers kwijt. Dat is het hoogste aantal van alle eersteklassers”, is de reactie van Hasi op de prognose.

De match tegen Brugge wordt een moeilijke opgave, aldus Hasi: “Wij zijn op dit moment dan ook nog niet klaar om concrete ambities uit te spreken. Pas eind augustus zullen we dat wel kunnen doen. Of het lastig is om meteen op verplaatsing tegen Club Brugge te moeten spelen? Ach, dat is altijd een lastige wedstrijd. Het maakt niet uit wanneer je die match moet spelen. Maar we zullen straks wel meteen weten waar we staan”, besluit hij.

Poll: Kan KV Mechelen dit seizoen beter doen dan de achtste plaats?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  Besnik Hasi

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024