Pijnlijk: 'Jesper Fredberg incasseert nieuwe uppercut van beoogd toptarget'

Pijnlijk: 'Jesper Fredberg incasseert nieuwe uppercut van beoogd toptarget'
Woensdag 24 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Anderlecht wilde zich versterken met Filip Marchwinski en deed zelfs al een bod voor de Pool van Lech Poznan, maar slechts een dag nadat het nieuws naar buiten kwam dat paars-wit geïnteresseerd was, komt Sasha Tavolieri nu met slecht nieuws over het dossier.

Zowel Anderlecht als RC Strasbourg toonden belangstelling om de 22-jarige spelmaker naar hun respectievelijke club te halen, maar de Pool ziet noch een transfer naar de Ligue 1, noch naar de Jupiler Pro League, zitten. Een club uit een andere competitie lijkt wel meer geluk te hebben.

Zo weet Tavolieri te vertellen dat Marchwinski wél nog in gesprek is met een club uit de Serie A. Om welke Italiaanse ploeg het precies gaat, is niet bekend. Het is nu afwachten hoe de situatie verder evolueert, maar zeker is dat Anderlecht afziet van de komst van de Pool.

Op die manier moet Jesper Fredberg op zoek naar een andere aanvallende middenvelder. Marchwinski werd gezien als doublure voor Yari Verschaeren én Alexis Flips, al is het van die laatste nog niet zeker of hij in Brussel blijft.

Poll: Heeft Anderlecht nood aan een extra aanvallende middenvelder?

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024