Hallucinant: 'Antwerp in grote moeilijkheden net voor competitiestart'

Hallucinant: 'Antwerp in grote moeilijkheden net voor competitiestart'
Woensdag 24 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Antwerp-trainer Jonas De Roeck liet tegenover Het Laatste Nieuws verstaan dat zijn club deze zomer afscheid zal nemen van heel wat sterkhouders. Zijn woorden zijn nog niet koud of er worden al meerdere spelers in verband gebracht met een uitgaande transfer.

Zo kwam dinsdagvond het verrassende nieuws naar buiten dat Jean Butez in gesprek is met Anderlecht. De Franse doelman verdient te veel in Antwerpen en mag daarom beschikken. Een dag later lijkt ook George Ilenikhena de club te gaan verlaten.

AS Monaco zou namelijk twintig miljoen euro op tafel willen leggen voor de Frans-Nigeriaanse spits. Dat meldde Fabrizio Romano eerder op de dag. Met dat bedrag lijkt het erop dat Antwerp zijn transferrecord gaat verbreken. Daar blijft het echter niet bij.

Naast Butez en Ilenikhena is ook Zeno Van Den Bosch nu hard op weg naar de uitgang. De 21-jarige centrale verdediger heeft nog maar één jaar contract en doordat ze er niet uitkomen wat betreft een verlening, is Antwerp nu bereid de speler te laten gaan. De vraagprijs bedraagt zo’n acht à tien miljoen euro. Naar verluidt is er al interesse vanuit Italië, Spanje én Engeland.

Poll: Verliest Antwerp straks te veel sterkhouders om mee te doen voor de prijzen?

TAGS  I  Antwerp  I  Jonas De Roeck  I  Jean Butez  I  Zeno Van Den Bosch  I  George Ilenikhena

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024