TRANSFERMARKT LIVE: Praet en Butez naar Anderlecht, monstertransfer bij Man City?

TRANSFERMARKT LIVE: Praet en Butez naar Anderlecht, monstertransfer bij Man City?
Donderdag 25 juli 2024 - 19:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft op 1 juli weer de deuren geopend. Bij Voetbal24 krijg je dagelijks een handig overzicht met de laatste ontwikkelingen.

*George Ilhenikena verlaat Antwerp voor AS Monaco. De Monegasken betalen 20 miljoen euro voor de 17-jarige aanvaller.

*Christian Eriksen zou alvast niet naar Anderlecht trekken. Ajax trekt flink aan de mouw van de Deen. Eriksen speelde eerder al in Amsterdam en mag weg bij Manchester United.

*Dennis Praet geeft de voorkeur aan een transfer naar Italië. De middenvelder is transfervrij, maar Anderlecht is zeker geen prioriteit voor hem. Toch is een transfer niet uitgesloten als het vanuit Italië stil zou blijven.

*Jean Butez zou wel openstaan voor een transfer naar Anderlecht. De doelman heeft wel pittige salariseisen en bovendien moet Antwerp dan schappelijk zijn met de transfersom.

*Ederson vertrekt mogelijk bij Manchester City. Er ligt een bod van 50 à 60 miljoen euro vanuit Saudi-Arabië op tafel en coach Pep Guardiola twijfelt openlijk of de doelman nog zal blijven.

*Manchester City gaat aan tafel met Kevin De Bruyne. De middenvelder wordt ook gelinkt aan een verhuis naar Saudi-Arabië en is na dit seizoen einde contract. Er zal nu een gesprek volgen om de intenties tussen beide partijen duidelijk te maken.

Poll: Zou jij Butez en Praet graag naar Anderlecht zien verhuizen?

TAGS  I  Ederson  I  Jean Butez  I  Dennis Praet  I  Kevin De Bruyne  I  Christian Eriksen  I  George Ilhenikena

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024