Paul Gheysens heeft slecht nieuws te melden aan Antwerp-fans

Paul Gheysens heeft slecht nieuws te melden aan Antwerp-fans
Donderdag 25 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

George Ilenikhena (17) verlaat Antwerp voor 20 miljoen euro. Hij trekt naar AS Monaco. De sterkhouders en toptalenten vliegen de deur uit bij de Great Old. Puur uit financiële noodzaak.

Wie denkt dat Antwerp nu centen heeft om nieuwe topaankopen te doen, komt bedrogen uit. Dit is nodig om de club meer zelfbedruipend te maken en niet meer afhankelijk te zijn van de vele miljoenen die Paul Gheysens in de Great Old stopt.

"Voor de Antwerp-fans beginnen watertanden over welke ronkende namen er straks op de Bosuil neerstrijken nu er weer geld in het laatje is: dat gaat niet gebeuren", aldus Het Nieuwsblad. "Jonas De Roeck gaat het seizoen in met het team dat hij van Mark van Bommel overnam met als voornaamste nieuwkomers Chery, Odoi en Costa. Enkel als er straks een sleutelspeler vertrekt, komt er een vervanger."

"Bij Antwerp werken ze achter de schermen verder om een gezond evenwicht te scheppen tussen de (beperkte) financiële mogelijkheden en de sportieve ambities. Een proces dat tijd vergt, zeker nadat de club in de beginjaren onder Gheysens op veel te grote voet leefde", schrijft Het Nieuwsblad. 

 

Poll: Denk jij dat Antwerp nog mee zal kunnen strijden om Play-off 1?

TAGS  I  Paul Gheysens  I  Antwerp

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024