Radja Nainggolan maakt komaf met Roberto Martinez: "Niets veranderd"

Radja Nainggolan maakt komaf met Roberto Martinez:
Donderdag 18 november 2021 - 21:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan is een controversieel persoon, maar één ding is zeker: je weet wat je eraan hebt. Want hij zegt altijd wat hij denkt. Ook over de Rode Duivels.

En de manier waarop hij afscheid moest nemen laat bij hem nog altijd een bittere nasmaak achter. Het was Roberto Martinez die hem niet meer opriep omdat Nainggolan een te moeilijk karakter zou hebben en een slechte invloed op de kleedkamer.

In de podcast MidMid laat de Antwerp-middenvelder dan ook geen spaander heel van de bondscoach. "In 2016 was de ploeg onder Marc Wilmots op het EK niet helemaal klaar. Er mankeerde altijd wel iets. Toen dachten ze dat het aan de trainer lag."

"Maar als je dan het parcours van Marc Wilmots met dat van Roberto Martinez nu vergelijkt, dan is er niets veranderd." Duidelijke taal. En toen de interviewer Nainggolan vroeg of hij daarmee wilde zeggen dat Wilmots een goede trainer was, ging hij nog een stap verder.

Resultaten

"Ik zeg dat er op het gebied van resultaten niet veel veranderd is. Dan spreek ik me niet uit over wie de betere trainer is. Maar op vlak van resultaten is het juist hetzelfde als onder Wilmots." Vrij vertaald: Martinez is een even slechte trainer als Wilmots.

Poll: Vind je dat Nainggolan gelijk heeft?

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024

woensdag 2 oktober 2024