'Zo reageert Preud'homme op interesse van Standard'

'Zo reageert Preud'homme op interesse van Standard'
Vrijdag 30 maart 2018 - 06:30   I  

Momenteel geniet hij nog van een deugddoend sabbatjaar, maar het heeft er alle schijn van dat Michel Preud'homme volgend seizoen opnieuw aan de slag gaat. Standard trekt steeds nadrukkelijker aan de mouw van de Luikse oefenmeester, en die zou het best zien zitten om terug te keren op Sclessin.

Bij Standard zouden ze Preud'homme als manager naar Engels model willen aanstellen. De gewezen succestrainer van Club Brugge zou zich dan minder met het veldwerk moeten bezighouden, maar wel nog steeds de ploeg opstellen, mee transfers regelen, de tegenstanders bestuderen en de juiste tactiek kiezen.

"Het zou het trainersleven van de controlefreak en het stresskonijn Michel Preud'homme verlichten en hem toelaten op langere termijn te werken. Bij Club Brugge was hij op een bepaald moment vermoeid en toe aan een sabbatjaar. Dat wil Standard liever vermijden. Meer nog, Preud'homme krijgt toestemming om af en toe eens naar zijn huis in Bordeaux te vliegen als hij nood heeft aan een snipperdag", schrijft Het Nieuwsblad.

Plannen steeds concreter

Nog volgens de krant worden de plannen van Standard steeds concreter. Preud'homme liet ook al uitschijnen dat hij het plan van De Rouches genegen is: "Preud'homme voelt er zeker iets voor", zo weet Het Nieuwsblad

Poll: Zal Preud'homme de nieuwe trainer van Standard worden?

TAGS  I  Preud'homme  I   Club Brugge  I   Standard

maandag 30 september 2024

zondag 29 september 2024

zaterdag 28 september 2024