Transfermarkt LIVE: Stroeykens naar RC Genk, verrassende wending rond Kadri?

Transfermarkt LIVE: Stroeykens naar RC Genk, verrassende wending rond Kadri?
Donderdag 03 augustus 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Er is interesse van Belgische topclubs om Mario Stroeykens weg te halen bij Anderlecht. De jonge spits zit in zijn laatste contractjaar en wil niet bijtekenen. Antwerp, KRC Genk, AA Gent, Standard en Club Brugge zijn dus mogelijke kandidaten.

*Abdelkahar Kadri van KV Kortrijk is van zaakwaarnemer veranderd om deze zomer toch nog een toptransfer te forceren. Overmars ziet in hem de geknipte opvolger voor Calvin Stengs bij Antwerp.

*Anderlecht wil Tochi Chukwuani overnemen van Lyngby BK uit Denemarken. Ook Trabzonspor en Sporting Lissabon zijn geïnteresseerd in de 20-jarige middenvelder.

*Ronny Deila hoopt er deze zomer nog een aantal versterkingen bij te krijgen bij Club Brugge. Er zullen weliswaar ook nog een hoop speler moeten vertrekken.

*AC Milan heeft een akkoord met Atalanta over een huurbeurt mét aankoopoptie voor Charles De Ketelaere. Hij zou er zelf voor openstaan om verhuurd te worden, maar de aankoopoptie vormt een struikelblok voor de Duivel.

Poll: Naar welke topclub zou je Stroeykens het liefst zien gaan?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024