‘Het gaat plots snel: Totale ommekeer in transferdossier Charles De Ketelaere’

‘Het gaat plots snel: Totale ommekeer in transferdossier Charles De Ketelaere’
Donderdag 03 augustus 2023 - 08:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere is vastberaden om het goed te doen in Milaan, dat is inmiddels wel duidelijk. Toch is hij er zich bewust van dat hij speelminuten moet verzamelen om zijn ontwikkeling niet te belemmeren.

En zoals we woensdag al meldden zal dat niet makkelijk voor hem worden bij AC Milan. Volgens de Waalse transferspecialist Sacha Tavolieri heeft hij dat inmiddels zelf ook door. Daarom zou De Ketelaere nu toch gehoor geven aan een overstap op uitleenbasis.

De Rode Duivel heeft naar verluidt de deur voor Atalanta opengegooid. De gesprekken rond een huurbeurt zijn opgestart en de ploeg uit Bergamo heeft volgens Fabrizio Romano zelfs al een principeakkoord met AC Milan. Het gaat om een huurbeurt mét aankoopoptie.

Maar dat laatste - de aankoopoptie - lijkt een struikelblok te vormen voor De Ketelaere, die zich in de toekomst écht wil bewijzen bij de Rossoneri. Er moeten nog een aantal zaken van de baan, maar de kans lijkt dus groot dat hij komend seizoen in Bergamo zal spelen. Wordt vervolgd…

Poll: Zal CDK zijn beste niveau terugvinden bij Atalanta?

TAGS  I  AC Milan  I  Atalanta

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024