Anderlecht-fans maken gehakt van 'luie zak': “Op dat vlak kwam hij telkens te laat!”

Zaterdag 20 april 2024 - 21:31   I   door Redactie

Vanavond stond de topper tussen Genk en Anderlecht op het programma. Bij rust leidt Genk met 1-0, en volgens de Anderlecht-fans is daar één opvallende reden voor.

Anderlecht reisde af naar Limburg met slechts één doel voor ogen: winnen van Genk en voorkomen dat de concurrenten de kans krijgen om dichterbij te komen. Ze zijn momenteel echter op weg om grandioos te falen in deze missie.

Op dit moment kijkt Anderlecht aan tegen een 1-0 achterstand, nadat Tolu Arokodare in de 14e minuut het net wist te vinden voor Genk. Na dit doelpunt ging het steeds meer bergafwaarts voor Anderlecht en slaagde het er nauwelijks in grip op de wedstrijd te krijgen. Een gedreven Genk gaat zo terecht, met een voorsprong van 1-0 en een balbezit van 56%, de rust in.

De Anderlecht-fans zijn echter teleurgesteld na het bekijken van deze eerste helft. Ze wijten de achterstand vooral aan het zwak presterende middenveld. Door de sterke pressing van Genk slaagde het middenveld er amper in de bal in bezit te houden, en dit zorgde voor heel wat frustratie onder de supporters. Die uitten dan ook massaal hun frustraties op het platform 'X'.

Enkele andere Anderlecht-supporters vinden het vertoonde spel zelfs 'kampioen onwaardig'. Bij de Genk-fans daarentegen klonk het een stuk positiever, aangezien Genk bij winst weer naar de derde plek zou springen.

Poll: Zie je Anderlecht nog winnen van Genk?