Peter Vandenbempt excuseert zich bij Union-CEO Bormans: "Ik was te snel"

Peter Vandenbempt excuseert zich bij Union-CEO Bormans:
Vrijdag 12 april 2024 - 08:00   I   door Redactie

Naar aanleiding van de schorsing van Union-speler Christian Burgess heeft Peter Vandenbempt toegegeven dat hij te streng is geweest voor Philippe Bormans, CEO van Union. Hij heeft te vroeg bericht over de meldingen van de bondsprocureur en het telefoongesprek van Bormans.

In zijn column in Het Nieuwsblad geeft hij toe dat hij en andere journalisten niet voldoende hadden nagedacht over de berichtgeving van het gesprek van Bormans ten opzichte van de voetbalbond. Maandag beweerde Vandenbempt nog dat het telefoongesprek van Bormans naar het bondsparket afgelopen zaterdag ongepast was. 

Union was verontwaardigd over het feit dat de tegenpartij het debat in de media heeft gevoerd. Dit is volgens Vandenbempt de 'verdienste' van de club zelf. Zondagmiddag beweerde Union van niets te weten terwijl Bormans er een dag eerder al mee bezig was en de mail vervolgens te ontkennen. Gisteren is besloten dat Burgess zondag mag spelen in de topper tegen Anderlecht. Hij was dus wel degelijk geschorst tegen Cercle Brugge.
 

Poll: Was de schorsing van Burgess tegen Cercle Brugge voldoende?

TAGS  I  Union

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024