‘Club Brugge ziet gegeerd toptalent door de vingers glippen, wat grote gevolgen met zich meebrengt’

‘Club Brugge ziet gegeerd toptalent door de vingers glippen, wat grote gevolgen met zich meebrengt’
Donderdag 11 april 2024 - 21:00   I   door Redactie

Ilyes Bennane, een supertalent van amper dertien jaar oud dat op weg is naar de uitgang bij Racing Genk, gaat zeker niet naar Club Brugge. Blauw-zwart heeft zich zo teruggetrokken omdat ze van mening zijn dat er onrealistische eisen werden gesteld.

Racing Genk heeft onlangs de samenwerking met Ilyes Bennane stopgezet. De jonge Belg heeft echter talent in overvloed; op dertienjarige leeftijd deed hij al mee met de U15 en werd hij als jongste ooit opgeroepen voor de nationale U15. Genk heeft de samenwerking recentelijk stopgezet vanwege problemen met normen en waarden. Bennane moest dus op zoek naar een nieuwe club, en Club Brugge bleek veel interesse in hem te hebben.

De speler en zijn entourage zaten zelf al aan tafel met blauw-zwart. Club Brugge was zeer geïnteresseerd, maar nu blijkt dat ook zij de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken. De reden hiervoor is dat hij onrealistische eisen gesteld zou hebben.

Naast Club Brugge zat ook al Anderlecht met Bennane rond de tafel. Het wordt afwachten waar de toekomst van de jonge speler ligt. Bennane is echter een naam die we zonder twijfel nog vaak zullen horen, en de speler zal ook ongetwijfeld een rooskleurige toekomst tegemoet gaan.

Poll: Had jij al van Ilyes Bennane gehoord?

TAGS  I  Genk  I  Club Brugge  I  Ilyes Bennane

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024