Kampt Antwerp FC met grote financiële problemen? CEO geeft meer uitleg

Kampt Antwerp FC met grote financiële problemen? CEO geeft meer uitleg
Zondag 31 maart 2024 - 10:00   I   door Redactie

Antwerp en voorzitter Paul Gheysens kwamen de laatste maanden vaker in het nieuws met financiële problemen. CEO Sven Jacques is er niet over te spreken.

“Die cashflowproblemen zijn niet nieuw. We hebben elk jaar in bepaalde periodes wat problemen met onze geldstromen. Ik bespaar je de technische uitleg, maar kort samengevat komt het hier op neer: de datum van de betalingen komt niet altijd overeen met de datum waarop we geld op de rekening gestort krijgen", aldus Jacques in Het Nieuwsblad. "Dat zorgt dan voor wat vertragingen. Maar tot op heden werd iedereen elk seizoen correct uitbetaald. En dat zal in de toekomst niet anders zijn.”

Over die berichtgeving is Jacques niet te spreken. “Een sporteconoom zal ongetwijfeld kennis van zaken hebben en heeft ook recht op een eigen mening. Maar als je anno 2024 beweert dat Antwerp geen jeugdwerking die naam waardig heeft, dan is dat stemmingmakerij. Dan ben je niet op de hoogte en beschadig je ten onrechte de club. Maar oké, ik heb geleerd dat je niet altijd in de tegenaanval moet gaan. Er zijn bepaalde externe factoren die je toch niet in de hand hebt", klinkt het.

Poll: Geloof jij dat Antwerp financieel geen grote problemen heeft?

TAGS  I  Antwerp  I  Paul Gheysens

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024