Jan Vertonghen heeft geen leuk nieuws te melden aan Anderlecht

Jan Vertonghen heeft geen leuk nieuws te melden aan Anderlecht
Zaterdag 30 maart 2024 - 15:00   I   door Redactie

Blijft hij of blijft hij niet? Dat is de vraag die op ieders lippen brandt bij Anderlecht. We hebben het dan over aanvoerder Jan Vertonghen. Helaas kan hij er nog geen antwoord op geven.

"Ik ben er nog niet uit", geeft Vertonghen aan in Het Laatste Nieuws. "Ik voel mij hier heel goed, ik voel mij hier thuis. Vanaf het eerste moment hebben Wouter en Peter (Verbeke, toenmalig algemeen directeur red.) er alles aan gedaan om mij dat gevoel te geven. De belangrijkste vraag voor mij is: kan ik Anderlecht de speler geven die ik zelf wil zijn en die Anderlecht verdient?”

“Ik wil geen karikatuur worden van mezelf", gaat Vertonghen voort. "Zoals ik mij nu voel, ga ik graag verder, alleen kan ik niet voorspellen hoe ik mij binnen een paar maanden zal voelen. Ik wil Anderlecht nu niet mijn jawoord geven om dan na het EK vast te stellen dat het toch niet meer gaat."

“Ik ben me ervan bewust dat Anderlecht zich ook moet voorbereiden op de transferzomer. Met een eventuele Europese kwalificatiecampagne willen zij het team ook zo snel mogelijk klaar hebben. Ik wil het Anderlecht niet moeilijker maken dan het al is, maar ik wil zelf de beslissing nemen als ik er klaar voor ben.”

Poll: Vind jij dat Vertonghen er nog een jaar aan moet vastknopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Jan Vertonghen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024