Simon Mignolet slaat alarm bij Club Brugge en doet pijnlijke onthulling

Simon Mignolet slaat alarm bij Club Brugge en doet pijnlijke onthulling
Vrijdag 29 maart 2024 - 13:20   I   door Redactie

Simon Mignolet zag de problemen bij Club Brugge dit seizoen al snel aankomen. De doelman heeft ook aan de alarmbel getrokken.

“Ik heb vroeg op het seizoen aan de alarmbel getrokken, dat we met dat efficiëntieprobleem aan de slag moesten", aldus Mignolet in Het Laatste Nieuws. "Op stage in Marbella heb ik het nog eens gedaan, maar we wisten het niet om te draaien. Kijk, het voetbal tussen de twee zestiens was vaak oké. Niet top, maar oké. Alleen maakten we het niet af of konden we niet voorkomen dat de tegenstander scoorde. In Europa wél, maar niet in de competitie."

Het lag volgens Mignolet zeker niet aan de mentaliteit. “Nee, nee, nee. Helemaal niet. Wel van ingesteldheid en de focus leggen op de dingen die belangrijk zijn. We zijn op die manier kampioen geworden met Alfred Schreuder. Het voetbal was misschien minder goed dan nu, maar we waren toen wel héél efficiënt. Omdat Schreuder snel doorhad hoe je op resultaat moest spelen én welke kwaliteiten er in de groep aanwezig waren. Hij heeft dat destijds heel rationeel en objectief aangepakt.”

Poll: Had Club vroeger moeten ingrijpen?

TAGS  I  Simon Mignolet  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024