Ronny Deila maakt zichzelf nu helemaal onmogelijk bij Club Brugge

Ronny Deila maakt zichzelf nu helemaal onmogelijk bij Club Brugge
Dinsdag 05 maart 2024 - 08:00   I   door Redactie

Ronny Deila lijkt na dit seizoen geen toekomst meer te hebben bij Club Brugge. Met de belangrijkste stakeholders van de club kan hij nog amper door één deur.

Het bestuur en Deila zitten niet op één lijn. De Noorse coach gaf al meermaals aan dat er te veel druk op hem wordt gelegd. Op persconferenties gaf hij ook al eens steekjes. Zo zei hij onlangs nog onder meer dat hij "beter naar niemand luistert" en z'n eigen idee volgt.

Daarnaast heeft hij het ook bij het grootste deel van de fans verkorven. Die waren zelfs na de 0-3-zege van afgelopen weekend tegen Genk erg kritisch. Vooral de erg defensieve vervangingen die hij doorvoerde, waren een doorn in het oog van de supporters.

Deila ademt niet het Club-DNA uit. De torenhoge ambitie die leeft bij de club lijkt hij net eerder af te zwakken dan aan te wakkeren. Dat strookt niet met waar Club Brugge als absolute Belgische topclub vandaag voor staat.

Na dit seizoen is het dus allicht over en uit voor Deila. Daar hebben de matige resultaten in de eerste plek voor gezegd, maar de houding van de Noor deed er absoluut ook geen goed aan.

Poll: Is de samenwerking beëindigen met Deila de beste optie?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ronny Deila

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024