Union-fans maken brandhout van speler: “Hij deed werkelijk alles fout!”

Donderdag 22 februari 2024 - 21:48   I   door Redactie

Vanavond stond de Conference League-wedstrijd tussen Frankfurt en Union op het programma. Bij rust staat het 0-0, maar ondanks dit gelijkspel zijn de Union-supporters bikkelhard voor Cameron Puertas.

Frankfurt en Union wisten voorlopig voor een aangename pot te zorgen, maar tot een doelpunt kwam het nog niet. Ondanks dit voorlopig positieve resultaat ergeren de Union-supporters zich aan de prestaties van Cameron Puertas.

Zo uitten de Union-fans massaal hun ongenoegen op het platform ‘X’. “Puertas heeft toch al wat ballen verspeeld,” klonk het bij deze supporter, die er ook op wees dat er telkens meer inzat.

Het wordt afwachten of Puertas deze kritiek tijdens de tweede helft van zich af kan spelen, en of Union zo nog een positief resultaat uit de brand kan slepen.

Poll: Wint Union vanavond tegen Frankfurt?