'Al weg bij Bayern München: Erg verrassende transfer op til voor Harry Kane'

'Al weg bij Bayern München: Erg verrassende transfer op til voor Harry Kane'
Dinsdag 20 februari 2024 - 19:00   I   door Redactie

Chelsea FC bereidt zich voor op een straffe transfer. De Blues willen Harry Kane van Bayern München naar Stamford Bridge halen. Dat meldt Fichajes.

De Engelse spits, die eerder furore maakte bij Tottenham Hotspur met 213 Premier League-goals, heeft zich ook in Duitsland bewezen met 29 doelpunten en 8 assists in 30 wedstrijden.

De Blues, op zoek naar versterking in de voorhoede, zien in de 30-jarige Engelsman de ideale kandidaat om hun aanvalslinie een impuls te geven.

Ondanks een focus op jong talent in eerdere transferperioden, lijkt Chelsea bereid een uitzondering te maken voor de ervaring en kwaliteiten van Kane. 

Er zijn geruchten over onvrede van Kane in München en die hebben de interesse van Chelsea verder aangewakkerd, waarbij de club naar verluidt klaar staat om de 95 miljoen euro te evenaren die Bayern voor hem betaalde.

Een terugkeer naar de Premier League zou Kane niet alleen dichter bij het doelpuntenrecord van Alan Shearer brengen, maar ook Chelsea's jacht op succes een boost geven.

Poll: Denk jij dat Kane zal vertrekken bij Bayern?

TAGS  I  Harry Kane  I  Bayern München  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024