Marc Degryse weet het zeker: “Voor die club loopt het fataal af!”

Marc Degryse weet het zeker: “Voor die club loopt het fataal af!”
Maandag 12 februari 2024 - 20:00   I   door Redactie

Marc Degryse blikte bij ‘Het Laatste Nieuws’ vooruit op het einde van het seizoen. Zo ziet hij het bij enkele topclubs niet bepaald rooskleurig aflopen.

Genk weet in 2024 niet meer wat winnen is. Zo lijkt 2024 op het verhaal van het hele seizoen. In de voorronde van de Champions League redde Genk het niet tegen Servette Genève. In de voorronde van de Europa League: eruit tegen Olympiakos. Uiteindelijk plaatste Genk zich nipt tegen Adana Demirspor voor de Conference League, maar daar eindigde het verhaal als derde in de groep. In de beker was KV Oostende als staartploeg in 1B te sterk. En nu staat Genk al met de rug tegen de muur voor play-off 1. Marc Degryse vreest het ergste en trekt dan ook hard aan de alarmbel.

"Ze steken elkaar bij Genk precies aan, het geloof en de drive verminderen. Het is een sneeuwbaleffect of een collectief verhaal. Als het voetbaltechnisch minder loopt, moeten ze dat op een of andere manier met passie of overtuiging compenseren. Maar Genk gaat sowieso het seizoen met lege handen eindigen: de afstand is te groot,” verklaart Degryse bij ‘Het Laatste Nieuws’.

De achterstand op nummer zes AA Gent bedraagt nog amper 2 punten. Genk moet volgende week aan de bak tegen RWDM. Een match die het moet winnen. De druk wordt zo stilaan zeer groot in de Luminus Arena.
 

Poll: Begrijp je de zorgen van Marc Degryse?

TAGS  I  Genk  I  Marc Degryse

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024