‘Haaland-De Bruyne nachtmerrie bij Manchester City’

‘Haaland-De Bruyne nachtmerrie bij Manchester City’
Zondag 11 februari 2024 - 09:00   I   door Redactie

Veel betoog hoeft het niet als we zeggen dat Erling Haaland en Kevin De Bruyne de twee belangrijkste spelers zijn bij Manchester City. Dat maakt de Engelse club ook kwetsbaar.

Het regent namelijk geruchten over een mogelijk vertrek van een of beide spelers. De Bruyne is intussen 32 en als hij nog flink wat wil cashen, dan is het nu het moment.

Er is concrete belangstelling vanuit Saudi-Arabië. Het is aan De Bruyne om te bepalen of hij die stap wil zetten. KDB heeft een contract nog tot 2025.

Ook aan de mouw van Erling Haaland wordt getrokken. Niet alleen vanuit Saudi-Arabië, maar ook bij Real Madrid zijn ze zeer geïnteresseerd in de Noorse aanvaller.

Mocht een van hen vertrekken zou dat een zware aderlating zijn voor City. De nervositeit zal binnenskamers daarover ongetwijfeld voelbaar zijn.

Het ideale scenario is om beide spelers te behouden. De twee kunnen het op het veld ook erg goed met elkaar vinden. Evident wordt dat daarom niet.

Volgens de roddelpers is de kans groot dat er één van de twee zal vertrekken. Wordt het een nachtmerrie-scenario voor City?

Poll: Denk jij dat één van zal vertrekken?

TAGS  I  Manchester City  I  Erling Haaland  I  Kevin De Bruyne

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024