Real Madrid of toch KRC Genk? Vijf clubs waar Kevin De Bruyne nog kan tekenen

Real Madrid of toch KRC Genk? Vijf clubs waar Kevin De Bruyne nog kan tekenen
Dinsdag 06 februari 2024 - 09:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne ziet zijn contract bij Manchester City aflopen in 2025. Dat is niet zo lang meer en bovendien wordt vanuit Saudi-Arabië aan zijn mouw getrokken.

De kans lijkt ons eerlijk gezegd klein dat De Bruyne nog in Europa zal blijven als het niet meer bij Man City zou zijn. Stel echter dat KDB toch nog een transfer in Europa zou maken. Welke drie clubs zouden dan nog een mooie stap zijn na zijn avontuur bij City?

REAL MADRID: Manchester City is een erg grote club, maar er gaat niets boven de grandeur van Real Madrid. Wil hij nog een opzienbarende transfer maken, dan zou bij Real Madrid tekenen echt wel iets teweegbrengen. Bovendien gaat Luka Modric daar vertrekken, dus er is plaats op het middenveld.

FC BARCELONA: We blijven in Spanje. Het hoeft geen betoog dat het voetbal van Kevin De Bruyne helemaal zou passen bij Barcelona. Een heerlijke combinatie toch? Misschien kan Kevin Pep overtuigen om gelijk ook mee terug te keren naar Barcelona?

JUVENTUS: Kevin De Bruyne speelde nog nooit in de Serie A. Als we over de Serie A spreken, denken we al snel aan het grote Juventus. Wat voor een legendarische voetballers hebben daar gespeeld? Ook Cristiano Ronaldo trok er na zijn periode bij Real Madrid nog naartoe. Zou alvast nog een zeer fraaie transfer zijn voor KDB.

PARIS SAINT-GERMAIN: Als je voor het geld naar Saudi-Arabië trekt, is PSG ook altijd een mogelijkheid. Ook daar worden spelers dik betaald. Het is misschien niet de meest aantrekkelijke competitie, PSG zoekt wel nog steeds naar die eerste grote Europese prijs. Kan De Bruyne hen dat bezorgen?

KRC GENK: Stel Dat De Bruyne nog een keertje zijn contract verlengt - en hij wil zijn carrière afsluiten bij de club waar het begon - dan kan KDB bij Genk terecht. Alle Genk-fans zullen erop hopen, maar de kans lijkt ons eerder klein dat De Bruyne naar België nog zal terugkeren om te voetballen. Dat zal eerder voor na zijn carrière zijn.

Poll: Zou jij De Bruyne zijn carrière graag bij Genk zien afsluiten?

TAGS  I  Kevin De Bruyne

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024