Deadline Day LIVE: Oplossing gevonden voor Kylian Hazard, Mangala trekt naar Frankrijk

Deadline Day LIVE: Oplossing gevonden voor Kylian Hazard, Mangala trekt naar Frankrijk
Donderdag 01 februari 2024 - 23:30   I   door Redactie

Vandaag is de laatste dag dat clubs transfers kunnen doen in de huidige transferperiode. Benieuwd wat er nog gebeurt? Hieronder kan je het allemaal live volgen.

- De 20-jarige Manuel Ofiso verlaat KV Oostende. De verdedigende middenvelder wordt er weggekocht door OH Leuven

- Kylian Hazard verlaat RWDM. Hij gaat op huurbasis aan de slag bij SK Beveren.

- Het is nu ook officieel. Orel Mangala vertrekt naar Olympique Lyon. 

Eliot Matazo (21), een Belgische jeugdinternational van Monaco, is op weg naar Antwerp. Hij moet de vervanger worden van de vertrokken Arthur Vermeeren.

- Benito Raman gaat Anderlecht dan toch verlaten. Er ligt een contract klaar bij OH Leuven. Bij RSCA loopt zijn contract over zes maanden af.

- Matz Sels trekt naar de Premier League. Nottingham Forest neemt de 31-jarige doelman over van Strasbourg.

- Vincent Kompany doet er nog alles aan om Thomas Meunier van Borussia Dortmund naar Burnley te halen.

- AA Gent is zeer actief en haalt ook nog Hugo Gambor (21) weg bij Ligue 2-club USL Dunkerque. De jonge centrale verdediger legde gisteren al zijn medische tests af.

- KV Mechelen heeft de transfer van Islam Slimani officieel bevestigd. De spits speelde vorig seizoen nog bij Anderlecht.

- Na de wedstrijd op Standard kondigde Antwerp-coach Mark van Bommel nog een versterking aan. De Great Old mag zich aan een nieuwe middenvelder verwachten.

- Anderlecht ziet allicht in extremis nog Amadou Diawara vertrekken. Hij zou worden uitgeleend aan het Spaanse Cadiz.

- Bij AA Gent ziet men allicht Hugo Cuypers nog vertrekken. Hij zou op weg zijn naar MLS-club Chicago Fire. De deal is nog niet rond, maar een akkoord hangt wel in de lucht.

- AA Gent doet er alles aan om Stefan Mitrovic terug te halen. De kans is groot dat dit ook zal lukken. De 33-jarige verdediger speelt nu bij Getafe.

- AA Gent anticipeert op een vertrek van Hugo Cuypers. De Buffalo's lonken naar Mickaël Biron, voor wie RWDM destijds zelf 2,5 miljoen euro betaalde. Vorig seizoen scoorde hij 16 goals voor RWDM.

- Orel Mangala is op weg naar Lyon. Nottingham Forrest en de Franse topclub hebben een akkoord met elkaar over de transfer van de Rode Duivel. Lyon zou 30 miljoen euro betalen.

- Bij Antwerp doet men er alles aan om Dennis Praet vast te leggen. De middenvelder is na dit seizoen einde contract bij Leicester City.

- Komt er nog een transfer voor Antonio Nusa? Dat is nog maar zeer de vraag, want Brentford zou al met een andere piste bezig zijn.

- Dinsdagavond maakten Genk en Charleroi bekend dat de 22-jarige Ken Nkuba overstapt naar Limburg. De 22-jarige verdediger vervangt Daniel Munoz.

- Het is nog steeds niet uitgesloten dat Hugo Cuypers vertrekt bij AA Gent in extremis. Gent polste al bij Gustav Nilsson van Union, maar die piste is niet haalbaar.

Poll: Volg jij de transfermarkt op de laatste dag met extra aandacht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024