Voormalig Anderlecht-speler ziet vier titelkandidaten: “Maar zíj worden kampioen!”

Voormalig Anderlecht-speler ziet vier titelkandidaten: “Maar zíj worden kampioen!”
Zondag 14 januari 2024 - 22:00   I   door Redactie

Het is nog een weekje wachten voor het tweede deel van het seizoen op gang getrapt wordt.

In de eerste seizoenshelft was Union duidelijk de beste ploeg. Ze tellen zes punten voorsprong op Anderlecht en tien op AA Gent. Bij de play-offs zullen de punten natuurlijk gehalveerd worden, maar daar zijn we nog lang niet. Jonathan Legear liet zich bij SudPresse uit over de titelstrijd.

Union, Anderlecht, Gent en Club Brugge zullen er zeker bij zijn”, voorspelt hij wie play-off 1 zal spelen. “En ik denk dat Genk en Antwerp zich uiteindelijk ook zullen kwalificeren. Ik zie er geen andere ploegen bij glippen, al zullen ze wel op hun hoede moeten zijn voor Cercle Brugge.” Maar wie wordt er volgens de ex-Anderlecht en -Standard speler kampioen?

“Het wordt gespeeld tussen Union en Anderlecht. Maar als ik geld inzet, zal het op de huidige leider zijn. Union verdient het op alle niveaus. Anderlecht heeft dan weer begrepen dat het ervaring nodig heeft naast de jeugd, maar ik zie ze nog geen kampioen worden”, is Legaer duidelijk. “En kijk uit voor Brugge, dat met zijn ervaring toch nog mee kan doen aan de titelrace!”

Poll: Wie wordt er kampioen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Union  I  AA Gent  I  KRC Genk

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024