Transfermarkt LIVE: Vermeeren naar Barcelona, verrassing rond De Ketelaere?

Transfermarkt LIVE: Vermeeren naar Barcelona, verrassing rond De Ketelaere?
Zondag 07 januari 2024 - 12:00   I   door Redactie

Sinds 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt is precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*Chelsea laat Club Brugge heel duidelijk verstaan dat het niet meer dan 30 miljoen euro zal neertellen voor Antonio Nusa. Een gelijkaardig bod werd afgelopen zomer geweigerd door blauw-zwart.

*Chelsea legde een transfersom van 43 miljoen euro vast in de huurovereenkomst van Romelu Lukaku. AS Roma weet dus wat het moet betalen, wil het Big Rom definitief aantrekken. Evident wordt dat echter niet voor de Romeinen. Vanuit Saudi-Arabië wordt mogelijk zelfs nog meer geboden.

*Charles De Ketelaere keert terug naar AC Milan als Atalanta de aankoopoptie niet licht in zijn contract. Allicht zal CDK sowieso niet bij Milan blijven.

*Alexis Flips kan naar Stade Reims. Anderlecht heeft een akkoord over een verhuur met de Franse clubs, maar Flips twijfelt nog.

*FC Barcelona is niet van plan om deze winter een bod uit te brengen op Arthur Vermeeren. In de zomer kan het wél concreet worden.

Poll: Is Barcelona de ideale club voor Vermeeren?

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024