Peter Vandenbempt verbaast over ontslag van Eddy Snelders: “Onvergetelijk!”

Peter Vandenbempt verbaast over ontslag van Eddy Snelders: “Onvergetelijk!”
Woensdag 13 december 2023 - 10:00   I   door Redactie

Radio 1-commentator Eddy Snelders (64) werd vorige week gearresteerd wegens exhibitionisme. De medewerker van de VRT en Play Sports werd door beide werkgevers aan de kant geschoven.

Collega en boezemvriend Peter Vandenbempt bevestigde dat nieuws via Instagram. Ondanks de feiten die Snelders pleegde, neemt Vandenbempt op een opvallende manier afscheid van zijn collega: “0/11/2001 - 15/11/2023... Bedankt voor de onvergetelijke rit, mijn allerliefste vriend voor altijd!”

Heel wat mensen lieten in de reacties al weten dat ze het een enorm mooi gebaar vinden van Peter om op deze manier afscheid te nemen van Eddy: “Mooi gebaar Peter. En de Eddy die we kennen van op het voetbal verdient dit” en “Ik zal het co-commentaar van Eddy missen. Jullie waren een mooie tandem.”

Er zijn weliswaar ook een aantal mensen die zich in de haren krabben door het Instagram-bericht: “Waarschijnlijk worden kritische reacties door u verwijderd, maar toch even melden dat het vreemd is dergelijke steunbetuiging te lezen voor iemand die bekend heeft een ander naakt lastig te vallen.”

Poll: Vind jij dit een mooi gebaar van Peter?

TAGS  I  VRT  I  Sporza  I  Play Sports

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024