Imke Courtois openhartig over moederschap: "Het is helemaal veranderd"

Imke Courtois openhartig over moederschap:
Zaterdag 09 december 2023 - 19:00   I   door Redactie

Voetbalanaliste Imke Courtois heeft onlangs een nieuwe rol omarmd: die van alleenstaande moeder. Op 9 augustus verwelkomde ze haar eerste kind, een dochter genaamd Max, die nu bijna vijf maanden oud is. In een recent interview met De Zondag deelt ze haar ervaringen en veranderingen sinds het moederschap.

Courtois, die in het verleden minder interesse had in feestdagen, merkt een significante verandering in haar leven na de geboorte van Max. Dit jaar zette ze voor het eerst een grote, versierde kerstboom op, een teken van haar nieuwe kijk op tradities als prille moeder. "Het moederschap heeft me veranderd. Ik zie nu de waarde van deze momenten en wil ze speciaal maken voor mijn dochter," zegt ze.

Ook Sinterklaas werd dit jaar anders gevierd. Voor het eerst zet Imke schoentjes klaar voor haar dochter, gevuld met cadeautjes, een traditie die ze met veel enthousiasme omarmt. Als voetbalanaliste en moeder balanceert Imke nu tussen haar professionele verplichtingen en haar nieuwe rol als moeder, een uitdaging die ze met liefde en toewijding aangaat.

TAGS  I  Imke Courtois

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024