‘Verbeke wil ferm stunten bij Anderlecht met de nieuwe Verbruggen’

‘Verbeke wil ferm stunten bij Anderlecht met de nieuwe Verbruggen’
Zondag 03 december 2023 - 22:00   I   door Redactie

Peter Verbeke is sinds kort weer aan het werk bij Anderlecht. Hij maakt deel uit van de nieuwe datagestuurde scoutingcel, samen met Mikkel Hemmersam en Henk Mariman.

Met die nieuwe aanpak zijn ze naar verluidt een nieuwe diamant op het spoor gekomen. Ze willen Rome-Jayden Owusu-Oduro - ‘de nieuwe Bart Verbruggen’ - het hof maken. De negentienjarige AZ-doelman staat op het punt om bij te tekenen tot medio 2028 in Alkmaar, maar dat schrikt Verbeke en co. niet af.

In 2020 telde paars-wit nog 2,3 miljoen euro neer voor de - in België - onbekende Verbruggen, een ‘gok’ die bijzonder goed uitdraaide. Met Owusu-Oduro hopen ze opnieuw een jonge Nederlandse doelman hetzelfde pad te laten bewandelen. Maar hem het hof maken zal niet simpel zijn.

AZ wil hem namelijk graag bij hen zien doorgroenen en ook het Engelse Wolverhampton trekt hard aan zijn mouw. De Wolves willen naar verluidt maar liefst twee miljoen euro voor hem neertellen. Mocht het uiteindelijk Anderlecht zijn dat hem weet te strikken, dan mogen we toch wel van een stunt spreken.

Poll: Ben jij een fan van de nieuwe weg die de jeugdopleiding van RSCA heeft ingeslagen?

TAGS  I  Anderlecht  I  AZ

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024