'Kevin De Bruyne neemt hartverscheurende beslissing over toekomst'

'Kevin De Bruyne neemt hartverscheurende beslissing over toekomst'
Zaterdag 25 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne staat al maanden geblesseerd aan de kant. Toch vloeit er heel wat inkt in de roddelpers over de middenvelder.

Dat heeft alles te maken met de toekomst van De Bruyne. KDB heeft nog een contract tot 2025 bij Manchester City. Er zijn al geruchten geweest dat City die verbintenis niet meer wil verlengen. De Bruyne is 32 intussen en dus kijkt de Engelse club ook naar mogelijke opvolgers.

Daarnaast is er de concrete belangstelling vanuit Saoedi-Arabië. Al-Ittihad zou zeer geïnteresseerd zijn in De Bruyne, ook Al Nassr wordt genoemd. De Rode Duivel zou er enorm veel geld kunnen gaan verdienen, nog een pak meer dan bij Man City. Als hij nog flink wil cashen op het einde van zijn carrière, moet hij zo'n overstap overwegen.

De Bruyne liet al doorschemeren dat hij geen graten ziet in zo'n transfer. Hij zou dan wel de deur van Manchester City achter zich moeten dichttrekken en dat weegt emotioneel zwaar. Dat is toch intussen ook wel de club van zijn hart geworden. KDB staat dus voor een loodzware beslissing in de toekomst.

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024