Antwerp-speler zwaar onder vuur: “Die kan helemaal niks!”

Dinsdag 07 november 2023 - 21:48   I   door Redactie

Vanavond stond de wedstrijd tussen Porto en Antwerp op het programma. Antwerp hoopte hun eerste punten van de poulefase in Porto te veroveren, maar bij de rust lijkt die missie verre van geslaagd. De ploeg onder leiding van Mark van Bommel staat met 1-0 achter, en volgens de Antwerp-supporters is één speler, Gyrano Kerk, verantwoordelijk voor deze achterstand.

Kerk had allesbehalve een goede eerste helft. Hij veroorzaakte een strafschop, die vervolgens werd omgezet door Evanilson. Dit zette Antwerp op een achterstand die de fans met lede ogen aanschouwden.

Een verontwaardigde Antwerp-supporter vindt dat Kerk “dit seizoen nog niks goed heeft gedaan”. Een andere supporter was nog pessimistischer en verklaarde dat het "afgelopen" is voor Antwerp. The Great Old bevindt zich momenteel in een moeilijke situatie, met nul punten uit vier wedstrijden en een Europese overwintering lijkt verder weg dan ooit.

Poll: Behaalt Antwerp nog een goed resultaat in Porto?