'Dé transferstunt van de zomer: Anderlecht-Christian Eriksen'

'Dé transferstunt van de zomer: Anderlecht-Christian Eriksen'
Zaterdag 27 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Enige tijd geleden pakten we al uit dat Christian Eriksen een optie kan zijn voor Anderlecht. Dat wordt nu in Het Nieuwsblad bevestigd. Paars-wit wil voor de Deense spelmaker gaan.

Anderlecht plant een groots transferoffensief en heeft zijn zinnen gezet op meerdere versterkingen. Eén droomdoelwit staat bovenaan: Christian Eriksen (32). Hoewel het binnenhalen van de Deense spelmaker van Manchester United een uitdaging is, is het niet onmogelijk. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Jesper Fredberg, CEO Sports, heeft een budget en mikt op een dominante middenvelder. Naast Dennis Praet (30) richt Anderlecht zijn pijlen hoog met Eriksen. De Deense international heeft nog één jaar contract bij Manchester United, waar hij vorig seizoen 16 keer startte en 28 keer op de bank zat. Hoewel Manchester United mogelijk niet meer op hem rekent, bewees Eriksen zijn waarde tijdens het EK.

Eriksen heeft een goede band met Brian Riemer en Jan Vertonghen, wat Anderlecht een streepje voor geeft. Hoewel Ajax ook interesse toont, zou Anderlecht kans maken. Manchester United overweegt een verhuur met verplichte aankoopoptie of een definitieve verkoop. Lukt het, dan zou het dé transferstunt van de zomer zijn.

Poll: Zou Eriksen een goeie versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Christian Eriksen

zaterdag 7 september 2024

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024