Ronny Deila geeft grove fout toe: “Ik had Boniface kunnen halen”

Ronny Deila geeft grove fout toe: “Ik had Boniface kunnen halen”
Donderdag 26 oktober 2023 - 18:00   I   door Redactie

Ronny Deila verdient momenteel zijn brood als hoofdtrainer van Club Brugge. De vraag luidt weliswaar hoelang hij dat nog zal zijn.

Door de tegenvallende prestaties is zijn positie bij blauw-zwart op dit moment best wankel. Donderdag kan er dan ook best gewonnen worden in de Conference League. Maar de Noorse trainer is bij Club natuurlijk niet aan zijn proefstuk toe.

In het verleden was hij aan de slag bij Valerenga, een ploeg uit zijn thuisland. Daar maakte hij een grove fout, wat hij nu ook toegeeft bij Het Nieuwsblad: “Eén keer heb ik een fout gemaakt, maar dat had niks met werklust te maken.”

“Boniface was bij mij op proef bij Valerenga. Ik had al een gelijkaardige spits, dus ik keek niet echt naar Boni om. Hij ging achteraf naar Bodø/Glimt. Stom van mij”, kijkt hij in eigen boezem voor het missen van de voormalige Union-spits.

Menselijk

“Ik zie niet in waarom ik dat zou moeten verbergen. Je hebt leiders en bazen. Een leider geeft het goede voorbeeld. Een baas stuurt aan, maar doet niks”, verklaart Deila om af te sluiten. “Ik wil leiden. Wel, dan moet ik ménselijk zijn, en mensen maken foutjes!"

Poll: Zal Deila na de match tegen Lugano aan de kant geschoven worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Valerenga

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024