‘Kylian Mbappé eist meteen dít van Real Madrid na overstap naar ploeg Courtois’

‘Kylian Mbappé eist meteen dít van Real Madrid na overstap naar ploeg Courtois’
Zaterdag 24 juni 2023 - 16:00   I   door Redactie

De Franse steraanvaller Kylian Mbappé heeft onlangs uitgepakt met een statement door te laten weten dat hij zijn contract bij PSG niet zal verlengen tot na 2024. Daardoor lijkt een zomertransfer plots nakende.

En er is natuurlijk maar één ploeg waar Mbappé naartoe wil: Real Madrid. Volgens El Chiringuito de Jugones willen de Koninklijke diep in de buidel tasten, maar die ook niet helemaal binnenstebuiten keren. Ze willen maximum 150 miljoen euro op tafel leggen.

Nu ligt de bal in het kamp van PSG. Ze hebben twee opties: nu meewerken aan een transfer, of Mbappé zijn contract laten uitdoen en hem volgende zomer gratis zien vertrekken, allicht richting Real. Fichajes meent nu te weten dat Mpabbé meteen een eis op tafel heeft gelegd bij Real.

Hij wil namelijk dat Achraf Hakimi - één van zijn beste vrienden - in zijn spoor ook de overstap van PSG naar Los Blancos kan maken. Goedkoop zal de Marokkaan wel niet zijn, want zijn contract loopt nog tot medio 2026 en zijn waarde wordt rond zeventig miljoen euro geschat. Wordt vervolgd…

Poll: Zullen Mpabbé en Hakimi volgens seizoen bij Real Madrid spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024