Marc Degryse pakt Belgische topclub hard aan: “Ze zijn een provincieclub”

Marc Degryse pakt Belgische topclub hard aan: “Ze zijn een provincieclub”
Zaterdag 03 juni 2023 - 12:00   I   door Redactie

Heel de Belgische voetbalwereld kijkt momenteel natuurlijk uit naar de ontknoping in de spannende titelstrijd. Zondag zullen we rond kwart na acht weten wie zich de nieuwe kampioen van België mag noemen.

Er zijn momenteel nog drie titelkandidaten: Antwerp, Union en KRC Genk. Bij die laatste ploeg liet voorzitter Peter Croonen eerder al weten dat als Genk géén kampioen wordt, dit seizoen niet als 'mislukt' gezien mag worden. Marc Degryse is het daar niet met eens.

“Ik begrijp dat niet, maar misschien ben ik misvormd. Op basis van wat Genk dit seizoen gepresteerd heeft, wil je toch de titel? Komaan, zeg”, opende de analist bij Het Laatste Nieuws. “En dan zijn ze op hun tenen getrapt dat ze niet als een absolute topclub worden beschouwd… ”

“Sorry, maar zo blijf je een provincieclub”, haalt hij staalhard uit naar de VZW. “Al is Genk wel een leuke provincieclub, voor alle duidelijkheid. Met aantrekkelijk voetbal en een geweldige trainer. Maar als het moneytime is, zegt Genk ineens: 'Het hoeft niet.' Dan ben je geen grote club!”

Poll: Ben jij het eens met Marc Degryse?

TAGS  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Union

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024