Anouar Ait El Hadj houdt zich niet in en maakt Anderlecht met de grond gelijk

Anouar Ait El Hadj houdt zich niet in en maakt Anderlecht met de grond gelijk
Woensdag 24 mei 2023 - 19:00   I   door Redactie

Anderlecht blijft maar incasseren. Is het niet door de sportieve neergang, dan wel door kritiek van buitenaf. En die komt er nu uit onverwachte hoek.

Want in een interview met Sudpresse trekt Anouar Ait El Hadj hard van leer tegen zijn ex-club. Na tien jaar in de jeugdacademie en twee seizoenen waarin hij niet kon doorbreken, verkastte hij afgelopen winter naar KRC Genk

En van die overstap heeft hij nog geen seconde spijt. "We moeten eerlijk zijn: Anderlecht is in België geen topclub meer", zegt hij in de Waalse krant. "Toen ik januari bij Genk arriveerde was ik meteen onder de indruk van het niveau van alle spelers."

"Dat lag echt veel hoger dan bij Anderlecht", vervolgt hij. "Ook op training was het niveau en de intensiteit in niets te vergelijken met wat ik tot dan meegemaakt had. In Genk heb ik na elke training het gevoel dat ik progressie gemaakt heb. Bij Anderlecht was dat niet meer het geval."

Reputatie

Straffe taal, waarmee Ait El Hadj aangeeft dat niet alleen de naam en reputatie van paars-wit de voorbije jaren naar beneden gegaan is, maar ook het algehele sportieve niveau van de A-kern. Dat belooft uiteraard niet veel goeds voor de toekomst van Anderlecht.

Poll: Denk je dat Ait El Hadj gelijk heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024