Gift Orban verrast over zomertransfer: “Hebben al veel met elkaar gesproken”

Gift Orban verrast over zomertransfer: “Hebben al veel met elkaar gesproken”
Maandag 22 mei 2023 - 22:00   I   door Redactie

Het verhaal van Gift Orban is er eentje dat alle monden doet openvallen. In de twintig wedstrijden die hij inmiddels voor AA Gent gespeeld heeft, wist hij al twintig keer te scoren.

Dat zijn waanzinnige statistieken en die zorgen er natuurlijk voor dat hij op de verlanglijstjes van heel wat Europese topclubs staat. Bij Het Laatste Nieuws gaf hij een interview en daar had hij het onder meer over een mogelijke zomertransfer: "Ik hoor ook de geruchten, maar mijn gedachten zitten bij Gent."

"Ik heb nog vier jaar contract. Eerst nog een aantal matchen, dan twee weken vakantie met mijn familie. I need the sun. Daarna de voorbereiding”, aldus de spits. “Mijn bedoeling is niet om te vertrekken bij de Buffalo's. Niet nul procent, maar onder nul procent!” Hij verzekert dus dat hij deze zomer nog blijft. 

Maar wat nu als er straks grotere clubs komen aankloppen?: “Dat is aan mijn makelaar. Hij weet wat goed voor me is. Ik weet alleen dat ik hier gelukkig ben. Ik kom goed overeen met de ploegmaats, met het bestuur, met de coach. Vanhaezebrouck heeft veel met mij gepraat, ik heb al veel van hem geleerd.”

Poll: Zal Orban AA Gent deze zomer verlaten?

TAGS  I  AA Gent

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024