“Als déze ploeg titel pakt, dan is het met voorsprong lelijkste kampioen in jaren”

“Als déze ploeg titel pakt, dan is het met voorsprong lelijkste kampioen in jaren”
Maandag 22 mei 2023 - 18:00   I   door Redactie

Na de wedstrijden van afgelopen weekend telt Union weer evenveel punten als Antwerp. Ook KRC Genk is nog niet uitgeteld in de titelrace, want ze volgen op amper drie punten van de JPL-leider.

Er zijn mathematisch dus nog drie titelkandidaten. De Morgen-journalist Hans Vandeweghe liet zich zondagmiddag uit over de titelstrijd. Hij vindt dat één ploeg de titel écht niet verdient: “Als dat Antwerp alsnog de titel pakt, is het met afstand de lelijkste en meest cynische kampioen in jaren.” 

“Machiavellisme op noppen. Maar dus al bij al wel verdiend want geen sport die cynisme zo beloont als voetbal”, klinkt het op Twitter. Heel wat voetbalfans waren niet te spreken over de uitspraak van Vandeweghe: “Blijven proberen nog relevant te zijn, Hans.”

“Voor sommige mensen is het soms beter om te zwijgen. Bij Hans is dat altijd het geval”, “Is dit een reactie van een verzuurde sportjournalist die bedelt naar aandacht?” en “Ik stel voor dat Hansje gewoon altijd z'n muil houdt”, klonk het ook nog op Twitter. 

Poll: Zou Antwerp de lelijkste en meest cynische kampioen in jaren zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Union  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024